Ο Σταύρος Νικολαϊδης μίλησε στο Enjoy για τον Μάρκο Σεφερλή και την κριτική που δέχεται ανά διαστήματα υποστηρίζοντάς τον.

201801101401030.5028 STAVROS NIKOLAIDIS MARKOS SEFERLIS TANIA TRIPI SPIROS MPIMPILAS 912018

Γιατί ο Μάρκος δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο από το μιντιακό σύστημα;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος. Ότι και αν έχει κάνει στη ζωή του, το έχει καταφέρει τελείως μόνος του. Ο Μάρκος είναι μονάδα. Πάει κόντρα στο σύστημα, σε αυτό το λόμπι που είναι πίσω από την καλλιτεχνική αγορά, με θιασάρχες, δημοσιογράφους, κανάλια. Ο Μάρκος αναδείχθηκε και αγαπήθηκε μέσα από τον κόσμο και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, που θέλουν να λύνουν και να δένουν ως αυλικοί και να εξουσιάζουν αλλά και να βγάζουν χρήμα. Για πολλούς ο Μάρκος είναι ο εύκολος στόχος. Πως τα κατάφερε μόνος του; Γιατί δεν θέλει υποστήριξη; Προσπαθούν να τον τσαντίσουν, να του βγάλουν τον χειρότερο του εαυτό.

201709181303370.1944 STAVROS NIKOLAIDIS 1692017 1

Αλλά ο Μάρκος δεν μασάει. Δεν απαντά. Το χιούμορ του είναι η μεγάλη του ασπίδα, ακόμη και όταν πάνε να τον στριμώξουν άδικα. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ. Και εγώ με μερικά αστεία του Μάρκου δεν γελάω, όπως και αυτός δεν γελάει με κάποια δικά μου. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την ελευθερία του στη σάτιρα. Μα, έχετε πάει να δείτε θεατρικές παραστάσεις και τι λένε  οι stand up comedian; Δεν λένε μόνο ανέκδοτα. Σατιρίζουν χοντρά τους πάντες και τα πάντα

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr