Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, για την οικογένειά του και για το ρόλο του στη σειρά «Η γη της ελιάς».

«Θέλω να χαίρομαι και όχι να βασανίζομαι σε μια δουλειά. Αν κάποιος δεν είχε πρέπουσα συμπεριφορά θα τα άκουγε εκείνη την ώρα. Άλλο το να φωνάξεις και άλλο η βρισιά. Το καταλαβαίνεις αν γίνεται με αγάπη.

Αν σε προσβάλλει του αδειάζεις το κεφάλι. Σκέφτομαι όλους αυτούς που υπέστησαν βία και το ότι μίλησαν τώρα το θεωρώ μεγάλη λύτρωση και μεγάλο βάσανο, γιατί όλο αυτό το διάστημα -από όταν το υπέστησαν μέχρι και που μίλησαν- δεν σταμάτησαν να υποφέρουν. Αυτό για μένα ήταν επώδυνο. Στην Επίδαυρο ένας σκηνοθέτης άρχισε να βρίζει και στο διάλειμμα του είπα ότι θα μιλάει καλά. Θα σου επιβάλλω τον τρόπο που θα μου μιλάς. Δεν μπορώ να μην μιλάω. Έχω πει πολλές φορές “μέτρα μέχρι το 10” αλλά στα 5 έχω απαντήσει».

Όσο για το ρόλο του στη σειρά είπε: «Ήρθα να ανακατέψω τα πράγματα. Θα δώσω τη λύση στην περίπτωση της διαθήκης. Θα βρω ποιος το έχει κάνει».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr