Ο Στέφανος Μουαγκιέ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε και στην γνωριμία των γονιών του. «Οι γονείς μου είναι και οι δύο από την Ουγκάντα. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έγινε στη φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Ερωτεύτηκαν και έκαναν εμάς», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Για το εμβόλιο για τον κορονοϊό ο Στέφανος Μουαγκιέ ανέφερε : «Ενός ηθοποιού η δουλειά δεν είναι να κινεί τον κόσμο προς κάποια κατεύθυνση. Θα πω ευθέως ότι δεν θα ήθελα να το κάνω, αλλά οι καταστάσεις θα μας οδηγήσουν δυστυχώς να το κάνουμε. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος που πιστεύει ότι υπάρχουν τσιπάκια».

«Από ένα φασιστικό μόρφωμα με είχαν βρει και με απειλούσαν για τη ζωή μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μουαγκιέ και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις για τους ελέγχους που που του έχουν κάνει αστυνομικοί:

«Θυμάμαι στα σχολικά μου χρόνια, σχεδόν καθημερινά με σταματούσαν αστυνομικά όργανα για να μου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων. Εγώ τότε ήμουν από τους τυχερούς που είχαν ελληνική υπηκοότητα, πήγαινα συνέχεια στο Α.Τ. Παγκρατίου και ο διοικητής με είχε μάθει. Τώρα με σταματούν αμέτρητοι αστυνομικοί για φωτογραφίες».

Πηγή: espressonews.gr