Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη προσωπική του ζωή, για τον πατέρα του, Στράτο ενώ απάντησε στις φήμες περί κακής σχέσης με τον αδελφό του, Άγγελο.

STELIOS DIONISIOU

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα. Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου. Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου».

STELIOS DIONISIOU
Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αποσυρθεί από το τραγούδι απάντησε: «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά. Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι».

STELIOS DIONISIOU
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πατέρα του, τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου. «Στο σπίτι τραγουδούσα μόνο όταν έλειπε ο πατέρας, από ντροπή και σεβασμό. Μια φορά με κρυφάκουσε και ήθελα να πεθάνω. Μετά με έπιασε και μου είπε ότι το έχω, αλλά θέλω δουλειά και ότι όταν θα ασχοληθώ θα με βοηθήσει. Είχαμε τραγουδήσει με τον μπαμπά μου λίγους μήνες πριν “φύγει”. Δεν ήθελα με τίποτα, σηκωτό με πήγαν. Όταν με άκουσε ήταν δακρυσμένος. Από τον πατέρα μου έχω πάρει τον λόγο μου, όταν τον δίνω τον τηρώ. Ο μπαμπάς μου έβαζε πρώτα τα παπούτσια και μετά το παντελόνι, για να μην τσαλακωθεί. Είχε δουλέψει και μικρός σαν ράφτης και ήξερε τα υφάσματα. Έφτιαχνε το μαλλί και όταν κάποιος πήγαινε να του πετάξει λουλούδια έλεγα ότι θα πάθει υστερία».

Κλείνοντας απάντησε στις φήμες περί κακών σχέσεων με τον αδελφό του, Άγγελο. «Δεν είχα ποτέ κόντρα με τον Άγγελο. Τον σέβομαι γιατί ο Άγγελος μας μεγάλωσε, είναι πατρική φιγούρα, δεν του έχω αντιμιλήσει ποτέ».

Πηγή: espressonews.gr