Συνέντευξη στο “Πρω1νό του ANT1” παραχώρησαν ο Στέλιος Κρητικός και ο γιος του Μιχαήλ Άγγελος. Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός ασχολείται με το μόντελινγκ και πολλοί απόρησαν γιατί δεν δοκίμασε τις δυνατότητές του στο GNTM 3! O πατέρας του αποκάλυψε πως ο Μιχαήλ Άγγελος ήθελε, αλλά το συζήτησαν οικογενεικώς…

«Το συζητήσαμε να πήγαινε στο GNTM. Ήθελε να πάει στο GNTM. Δεν είναι ότι δεν τον άφησα. Εγώ απλά του είπα τη γνώμη μου. Όλοι οι άνθρωποι που στέλνουν τώρα μηνύματα και λένε γιατί δεν πήγε στο GNTM, οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν «έλα μωρέ ο μπαμπάς του τον έβαλε. Παιδί του STAR, μιλημένο, στημένο». Δεν υπήρχε λόγος. Δεν θα του άξιζε», ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός.

Ο ίδιος δήλωσε στο Πρω1νό ότι είχε δεχτεί πρόταση πριν από περίπου ένα χρόνο για το All Star Survivor, αλλά έκτοτε δεν υπήρξε κάτι καινούριο.

«Πριν από ένα χρόνο είχα μια κλήση ότι μπορεί να ξαναγίνει το All Star Survivor και αν θα με ενδιέφερε. Εκείνη τη στιγμή είχα πάρα πολλά επαγγελματικά θέματα. Θεωρώ ότι για να ξάναπάω στο Survivor θα είναι καθαρά οικονομικός ο λόγος. Αν τα οικονομικά είναι καλά θα το ξανασκεφτώ και θα το συζητήσω. Πάλι με την οικογένειά μου, για να το αποφασίσουμε όλοι μαζί», ανέφερε συγκεκριμένα.

Πηγή: patrastimes.gr