«Ο Βασίλης Καρράς είναι ένα από τα λίγα αυθεντικά αρσενικά που υπάρχουν στον χώρο μας!».

Την παραπάνω δήλωση έκανε η Στέλλα Μπεζαντάκου στην «Espresso», σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του λαϊκού βάρδου ότι ακούει τα τραγούδια της!

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε εκείνος λίγο πριν από την πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ακούει τα τραγούδια όλων των Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τη Στέλλα, απάντησε καταφατικά: «Βεβαίως ακούω και τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Γιατί; Δεν τραγουδάει η Στέλλα Μπεζαντάκου; Τραγουδάει!» είπε.

Με το που πληροφορήθηκε το σχόλιό του, η τραγουδίστρια, που «θέλει τραλαλά», δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως τον σπουδαίο καλλιτέχνη. «Ισως ο κ. Καρράς είναι φαν μου και δεν το γνώριζα» σημείωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της. «Η απάντησή του δείχνει πως δεν έχει κόμπλεξ, ακριβώς επειδή είναι καταξιωμένος και γνωρίζει την αξία του. Εκτός από τη φωνή του που θαυμάζω, μου αρέσει πολύ και η ταπεινότητά του. Η δήλωσή του αυτή δείχνει την ποιότητά του ως ανθρώπου. Επίσης θεωρώ πως είναι από τα λίγα αρσενικά που υπάρχουν».

«Τιμή μου»

Οπως μας είπε στη συνέχεια, θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά. «Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο; Θα ήταν τιμή μου να κάνω μαζί του ένα ντουέτο» δήλωσε η Στέλλα Μπεζεντάκου, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει εισπράξει ποτέ απαξίωση για τη δουλειά της από μεγάλα ονόματα του χώρου. «Το αντίθετο, θα έλεγα, γιατί από κέντρα που τραγουδούσα είχαν περάσει πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελλη Κοκκίνου, ο Θέμης Αδαμαντίδης και πολλοί άλλοι. Εξάλλου κάθε καλλιτέχνης πιστεύω πως έχει το δικό του κοινό. Από την άλλη μεριά, δεν κρύβω πως με έχουν πολεμήσει πολλοί “μικροί” τραγουδιστές. Ισως γιατί είχα μεγαλύτερη προβολή από εκείνους κι αυτό τους ενοχλούσε» τόνισε η τραγουδίστρια του σουξέ «Σαν μπλουζάκι».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr