Η Στέλλα Γκίκα υποδύεται τη σύζυγο του παππά στον «Σασμό» και είναι από τις αγαπημένες ηρωίδες. Ωστόσο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» δεν ήταν η ηρωίδα που λάτρεψε το κοινό.

«Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη.

stella gkikaΑν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πώς μπορεί να νιώθει», είχε πει σε συνέντευξή της τότε.

Ο ρόλος της στη σειρά είναι αυτός της Κατερίνας, της συζύγου του παπά. Πελάτισσα και έμπιστη φίλη της Μαρίνας, γνωρίζει το ιστορικό της σχέσης της με τον Αντώνη και πάντα την ενθαρρύνει.

Gkika 8

Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους. Ο σύζυγός της, ο παπάς του χωριού είναι ο παπά-Μιχάλης.

Στην τηλεόραση συμμετείχε επίσης στις σειρές: Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002), Σασμός (2021).

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr