Οι αδερφοί Τότσικα τελικά έχουν γούστο στις γυναίκες. Ο Αποστόλης Τότσικας παντρεύτηκε τη γοητευτική και δυναμική φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και ο αδερφός του Θανάσης ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη ρομαντική και ταλαντούχα Χριστίνα Χειλά Φαμέλη!

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά με τη διακριτικότητα που τους χαρακτηρίζει έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μπορεί η Θεοδοσία από τις «Άγριες μέλισσες» να υποδύεται στη σειρά την απατημένη σύζυγο του Λάμπρου, όμως στην κανονική ζωή της φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία και την αμοιβαία αγάπη στο πρόσωπο του όμορφου σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη «Real news», η γλυκιά ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες μέλισσες», ταξίδεψε με τον Θανάση και φίλους τους στην Αστυπάλαια.

Σε εκείνο το ταξίδι ο σκηνοθέτης την τράβηξε μια φωτογραφία μαζί με φίλες της, την οποία έχει και στο προφίλ του στο Instagram. Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Τότσικας μοιάζει πολύ με τον γοητευτικό αδερφό του, με τον οποίο έχει τις καλύτερες σχέσεις, ενώ είναι πιο δεμένοι από ποτέ μετά την απώλεια του πατέρα τους.

Πηγή: espressonews.gr