Ταξίδι ελπίδας

Το μεγάλο βήμα έκανε χθες η οικογένεια της μικρής Αναστασίας, καθώς χθες η 7χρονη αναχώρησε για την Αμερική, σε ένα ταξίδι που δίνει βάσιμες ελπίδες στους συγγενείς της ότι η γλυκιά μικρούλα θα καταφέρει να νικήσει την επιθετική μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώστηκε εντελώς ξαφνικά.

Λίγες ώρες προτού αναχωρήσουν για το Τέξας προκειμένου το ξανθό αγγελούδι να λάβει τη θεραπεία σε κλινική του Χιούστον που έχει εξειδίκευση στο διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, οι γονείς της Ξένια και Ηλίας ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα.

Απλόχερα

«Είμαστε έτοιμοι, λοιπόν… Πακετάραμε για ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό. Που έγινε με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας. Τόσο απλόχερα από την πρώτη στιγμή στο άκουσμα των άσχημων μαντάτων ήρθατε να μας σταθείτε, να μας δώσετε κουράγιο σε κάτι αδιανόητο. Ύστερα ήρθε η Αναστασία Βασκούδη, μια μητέρα που έχει τόση δύναμη που μόνο σεβασμό και θαυμασμό μπορεί κάποιος να νιώσει» ανέφεραν οι γονείς της 7χρονης.

Όπως τόνισαν, τα προβλήματα ήταν πολλά και το κόστος μεγάλο. Οι νύχτες τους από τότε που η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Ερρικας Πρεζεράκου, διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν ατελείωτες και οι πληροφορίες πολλές.

«Ένα 7χρονο κοριτσάκι έγινε το παιδί όλων κι εμείς δεν είμαστε μόνοι, η δύναμή μας έγινε τεράστια, η ελπίδα ότι παρ’ όλα τα δεινά που περνάμε όλοι, στο βάθος μας έχουμε πολύ νοιάξιμο και ανθρωπιά. Φτάνουμε στο αεροδρόμιο, δεν ξέρω πώς θα σας ευχαριστήσω. Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να δώσω όσα μου δόθηκαν. Να σας έχει ο Θεός καλά, να είμαστε άνθρωποι και όλα είναι δυνατά. Σας αγαπάμε» κατέληξαν.

Πηγή: espressonews.gr