«Απόβαση» στη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά έκανε η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου Τίλμαν Φερτίτ, που περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα.

tilman fertitta 2
Το υπό σημαία Νήσων Κέιμαν super yacht «Boardwalk» έδεσε στη μαρίνα Ζέας, εντυπωσιάζοντας τους Πειραιώτες και τους τουρίστες από το μέγεθος του, αλλά και το ελικόπτερο Airbus H130 στο κατάστρωμά του.

tilman104571

Ο Τίλμαν Φερτίτ είναι ιδιοκτήτης της Fertitta Entertainment με έδρα το Χιούστον των ΗΠΑ και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Landry’s, διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει τα καζίνα «Golden Nugget», εστιατόρια, μεταξύ των οποίων το Mastro’s Steakhouse και το Catch Steak, την ομάδα μπάσκετ Houston Rockets, αντιπροσωπίες πολυτελών αυτοκινήτων και ξενοδοχεία.

tilman104704
Ο όμιλος διαθέτει περισσότερα από 600 ακίνητα σε 36 πολιτείες των ΗΠΑ και 15 χώρες, απασχολώντας περισσότερους από 50.000 ανθρώπους. Είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Shut up and Listen», αλλά και τηλεοπτικός αστέρας, καθώς είναι συχνός καλεσμένος στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

tilman fertitta 1
Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου, όταν ξεκίνησε τις διακοπές του, επισκεπτόμενος με τη θαλαμηγό του το Ναύπλιο, την Υδρα, τη Μύκονο και τη Σύρο.

tilman104438
Το «Boardwalk», μήκους 77 μέτρων, ναυπηγήθηκε το 2021, διαθέτοντας πισίνα και τέσσερα καταστρώματα, όπου οι επισκέπτες του Tilman μπορούν να θαυμάσουν μεταξύ άλλων ένα γλυπτό χάλκινης γυναικείας μορφής με φόρεμα από κρύσταλλα, διαμάντια και μαργαριτάρια, ένα τεράστιο κρύσταλλο στο κεντρικό φουαγιέ και κρεμαστούς κρυστάλλινους πολυελαίους στην τραπεζαρία.

Ενα πλωτό παλάτι…

Πηγή: espressonews.gr