Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα με λοίμωξη του αναπνευστικού.

mikroutsikos 3 1200x720 1

«Ελπίζω από εδώ και πέρα να κυλήσουν όλα καλά για την υγεία του» συμπλήρωσε η σύντροφος του παρουσιαστή. «Καλή δύναμη Αντρέα μου! Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου!!! Όλα θα πάνε καλά», έγραψε σε ποστ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

mikroutsiko

Με την Κατερίνα Καινούργιου να γράφει με τη σειρά της: «Καλή δύναμη Αντρέα μου! Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου!!! Όλα θα πάνε καλά».kat45

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή μίλησε στο t-life για την κατάσταση της υγείας του. «Σήμερα, Πέμπτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στην εντατική μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού. gou76Νωρίς το απόγευμα, έγινε η εισαγωγή και μόλις έφυγα από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται. Ήταν σοβαρά, αν δεν έμπαινε στην εντατική θα ήταν άσχημα τα πράγματα. Ελπίζω από εδώ και πέρα να κυλήσουν όλα καλά για την υγεία του».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr