Νέα ζωή στη Γερμανία για τον ράπερ Lamanif μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του και την καταγγελία του για εκβιασμό με «ροζ» βίντεο από την… αφέντρα. Ο 24χρονος καλλιτέχνης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο μέσω του οποίου υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς φίλους του ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, χωρίς να γνωρίζει όμως το πότε.

«Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκα το θάρρος, βρήκα το κουράγιο, πείτε το όπως θέλετε, να κάνω τα συγκεκριμένα stories. Δεν μου αρέσει να χρονοτριβώ, οπότε δεν θα πω πολλά… Αλλά επειδή έκατσα και τσέκαρα κάποια από τα μηνύματα και είναι πάρα πολλά, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους εσάς που μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα δύναμης, τόσα μηνύματα αγάπης…» αναφέρει στο βίντεο ο ράπερ Lamanif.

«Υπερευχαριστώ την οικογένειά μου, βρίσκομαι στη Γερμανία, είμαι σ’ ένα στάδιο προσαρμογής, είμαι σ’ ένα στάδιο που κάθε μέρα αισθάνομαι πιο δυνατός, τα βρίσκω με τον εαυτό μου όλο και περισσότερο. Για όσους με ρωτάτε πότε θα επιστρέψω μουσικά, είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή. Κι επειδή μετά από όλο αυτό έχω υποσχεθεί ένα πράγμα στο εαυτό μου, να έχω μια σχέση ειλικρίνειας για όλους εσάς που με ακούτε, για όλους εσάς που με έχετε στηρίξει, δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω. Τώρα το πότε, προς το παρόν είναι άγνωστο…» συμπλήρωσε ο γνωστός ράπερ.

Πηγή: espressonews.gr