Πάνε κοντά τρεις μήνες από τότε που ο Στηβ Μιλάτος και η Αννα Παπαϊωάννου ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Κορίνθου, αντάλλασσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία -λόγω των μέτρων- πολύ στενών συγγενών τους.

Ωστόσο τα σύννεφα στον γάμο τους έκαναν την εμφάνισή τους, με συνέπεια το ζευγάρι να οδεύει ολοταχώς προς χωρισμό εξπρές! Ο γόης των ντεφιλέ, που έχει περπατήσει και σε πασαρέλες του εξωτερικού για λογαριασμό γνωστών οίκων μόδας, και η κούκλα σύζυγός του, αφού ήταν μαζί έναν χρόνο και έπειτα παντρεύτηκαν, ανακάλυψαν (παρότι σχεδίαζαν να ενωθούν και με θρησκευτικό γάμο όταν θα ανήκε στο παρελθόν ο εφιάλτης της πανδημίας) πως έχουν έλλειψη επικοινωνίας!

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι μετά τον γάμο είναι αγεφύρωτες, με αποτέλεσμα ο χωρισμός να χτυπά την πόρτα του σπιτικού τους. Ο Στηβ Μιλάτος έχει σβήσει όλες τις φωτογραφίες της γυναίκας του από τα social media.

Αγεφύρωτες διαφορές

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Happy Day στον Alpha», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, και, όπως όλα δείχνουν, το χάσμα ειναι τέτοιο, που φαντάζει σχεδόν απίθανο να γεφυρωθούν οι διαφορές τους! Για την ιστορία, Μιλάτος και Παπαϊωάννου είχαν γνωριστεί μέσω κοινής παρέας και το love story τους γεννήθηκε μέσα από έναν χορό! Επειτα από μόλις τρεις μήνες έγγαμου βίου ακολουθούν τα… βήματα ενός άλλου χορού, αυτού του χωρισμού!

Πηγή: espressonews.gr