Αγκαλιά με την ανιψιά του Μαρία-Ολυμπία, η οποία τους τελευταίους μήνες κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ στα social media, ο νιόπαντρος για δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα Φίλιππος Γλίξμπουργκ έσπευσε μαζί με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ να στηρίξει τον αδερφό του Νικόλαο.

Τα δύο παιδιά του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου μαζί με την κόρη του μεγαλύτερου αδελφού τους Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, καθώς και το νέο μέλος της οικογένειας Νίνα Φλορ έδωσαν το «παρών» στην έκθεση φωτογραφίας του Νικολάου, η οποία φιλοξενείται στο Somerset House του Λονδίνου, στο πλαίσιο της London Design Biennale.

Η Νίνα, όπως είχε κάνει και λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν αποκάλυψε φωτογραφίες στο Instagram από τον δεύτερο γάμο της το περασμένο Σαββατοκύριακο στο αρχοντικό της αρθρογράφου της «Vogue» Αλις Νέιλορ-Λέιλαντ στο Κέμπριτζ, επανήλθε δημοσιεύοντας φωτογραφία που τραβήχτηκε έξω από το Somerset House. Ο 35χρονος Φίλιππος αγκαλιάζει από τη μια τον 51χρονο Νικόλαο και από την άλλη την 24χρονη Μαρία-Ολυμπία. Στο άλλο πλευρό του Νικολάου βρίσκεται η Νίνα, η οποία τον αγκαλιάζει περιχαρής.

Τα σχόλια των Βρετανών

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και η «Daily Mail», έκαναν ειδική αναφορά στην παρουσία της Μαρίας-Ολυμπίας. Σχολίασαν με θετικό τρόπο τη συμμετοχή της στην οικογενειακή φωτογραφία, επισημαίνοντας ότι ήρθε έπειτα από μήνες κατά τους οποίους διατηρούσε χαμηλό προφίλ, αναρτώντας στο Instagram φωτογραφίες που είχαν να κάνουν αποκλειστικά με τη δουλειά της ως μοντέλο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr