Από τα γυρίσματα του «Ετερος Εγώ», η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο.

mairi xronopoulou 2

Την πληροφορία έκανε αρχικά γνωστή ο καλός φίλος της ηθοποιού Γιάννης Αρμουτίδης, αναφέροντας σε ανάρτησή του στα social media ότι η Μαίρη νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» από την Παρασκευή 15 Απριλίου. «Η κατάστασή της εκτιμήθηκε από τους γιατρούς ότι είναι σοβαρή και χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση αίματος» σημείωσε.

Μαίρη Χρονοπούλου

Λίγο αργότερα ακολούθησε ανάρτηση στο Instagram της ίδιας. «Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα, όπου έκανα γυρίσματα για τη συμμετοχή μου στο “Ετερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια, με το θάρρος-θράσος που με διακρίνει, πήγα να δουλέψω με το μισό τού αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ και στα χέρια του πιο καλού γιατρού, του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Ολα καλά και ωραία, λοιπόν, με ένα μεγάλο έλλειμμα όμως.

MERI XRONOPOYLOYΔεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτωμενιές υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας» έγραψε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr