Η Νινέτα Λεμπέση βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στη σύζυγο του αείμνηστου θεατρικού παραγωγού, Γιώργου Λεμπέση;

Η κόρη τους, Νταίζη έγραψε δύο λόγια στο facebook: «Το ρολόι λέει 02:48. Μόλις μπήκα σπίτι. Είμαι στο πόδι από τις οκτώ το πρωί. Η μαμά έσπασε το ισχίο, χειρουργήθηκε στις 16:00, μπήκε νοσοκομείο από προχθές. Ο covid σε αναγκάζει να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό μόνος σου. Το πέρασα μόνη μου μέσα στο νοσοκομείο και με μεγάλη χαρά στην αίθουσα χειρουργείων παρηγορούσα άλλους ανθρώπους που περίμεναν με αγωνία τα μαντάτα από τους γιατρούς.  Κάπως έτσι συνειδητοποιείς ότι τη δύναμη τη βρίσκεις μέσα σου. Από τις 16:00 έως τις 18:30 έφτιαξα το δεύτερο πλάνο της πρεμιέρας για τις Μανόλιες. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα έφτιαχνα πλάνο στο νοσοκομείο. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα έφευγα χωρίς να δω τη μαμά για να πάω στο θέατρο για την πρεμιέρα.  Ποιος να μου το έλεγε ότι όση κούραση κι αν έχεις όταν βγαίνει ο γιατρός και σου λέει όλα καλά  ότι η κούραση φεύγει.

Και μετά πρεμιέρα  και περνούν οι ώρες και αγωνιάς γιατί δεν την έχεις δει. Μέχρι να βρεις την προϊσταμένη να σου πει πως όλα είναι καλά έχει τελειώσει η παράσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς κο Κόντο και κο Μασιώτη, τους Δημήτρη και Γιώργο Σιώνη, τη Νίνα που ξενύχτησε προχθές για να προλάβω εγώ να μαζέψω τα πράγματα της από το κτήμα και να έρθω, και τους (όπως μου έρχεται τους γράφω) Κάτια Δανδουλάκη,  Βάσια Παναγοπούλου,  Γιώργο Κιμούλη, Ανδρέα Ροδίτη μαζί με τη Γωγώ, Βασίλη Νάτσιο, Κατερίνα Κόρου, Γιώργο Χριστόπουλο, την Ηρώ Μουκίου που ενώ είχε πρεμιέρα ήρθε έξω από το νοσοκομείο και μου έφερε και το δώρο γενεθλίων μου, την Άννα Αδριανού, Μαίρη Βιδάλη, Μαυρίκιο Μαυρικίου,  Θανάση Σταυρόπουλο, Δημήτρη Τσέλιο, Μενέλαο Τζαβέλλα,  Όλγα Πολίτου, Πέτρο Ξεκούκη, Γεωργία Ζώη, Φραντσέσκο Βιτάλι, Θοδωρή Τρανούλη, Παγωνίτσα, την Πολυτίμη, τον Βασίλη, τον Αντώνη.

Τα παιδιά, δημοσιογράφους και συνεργεία από τα κανάλια, σας ευχαριστώ πολύ. Τους φωτογράφους. Τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον θεό που κατάφερα να φάω μετά από 48 ώρες που δεν κατέβαινε μπουκιά μαζί με τον Αντρέα,  τη Γωγώ και τον Άλκι, ανάσα και όαση έπειτα από δύο ατελείωτα βράδια. Όσοι έχετε ανθρώπους σε νοσοκομεία να ξέρετε σας αγαπώ λίγο παραπάνω.  Οι άνθρωποι μας είναι το σημαντικό μας. Να μην έχουμε δεδομένα πέρα από αυτό. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

555

Πηγή: espressonews.gr