Δύσκολες στιγμές πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα καθώς ο γιος τους χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Όλα πήγαν καλά και αφού γύρισαν σπίτι η ηθοποιός έκανε ένα ποστ στο instagram εξηγώντας την περιπέτεια που πέρασαν.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας, πρωτόγνωρη! Παρόλα αυτά,  ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ (δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)! Επιστρέφουμε σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα.

Υ.γ. Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες». έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα. Ενώ ένα ποστ με τις δικές του ευχαριστίες έκανε και ο ηθοποιός.

hran1

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr