Οι όλμοι που εξαπολύει ο «Εφεδρικός» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σκάνε στο παλάτι που σείεται από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι και ενώ η αυτοβιογραφία του «Spare» («Eφεδρικός») που κυκλοφορεί σήμερα αναμένεται να γίνει ανάρπαστη όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά σε πολλές γωνιές του πλανήτη!

Ο μικρός γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «60 λεπτά» στο αμερικανικό δίκτυο CBS, με σκοπό να υπερασπιστεί όσα αποσπάσματα του βιβλίου του έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του βασιλιά Καρόλου, της βασιλικής συζύγου Καμίλα και του αδερφού του Ουίλιαμ! Από τα πυρά του, λοιπόν, δεν γλίτωσε η Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς, με τον Χάρι να τη χαρακτηρίζει «επικίνδυνη» και «κακή», λέγοντας μπροστά στις κάμερες ότι τίποτα από όσα έχει πει για μέλος της οικογένειάς του, και ειδικά για τη μητριά του, δεν ήταν καυστικό και ότι υπάρχουν πράγματα που ήταν εξαιρετικά επώδυνα, άλλοτε στο παρελθόν και άλλοτε τώρα!

kamila
H Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς

Μάλιστα, ο «αυτοεξόριστος» (μετά τη Μέγκαν Μαρκλ) στις ΗΠΑ Χάρι θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό όσα είχε πει το 1995 η μητέρα του σε συνέντευξή της, αποκαλώντας την «το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της»!

Για αυτόν τον λόγο ο Χάρι θεωρεί πως η Καμίλα έγινε «κακή», γιατί «χρειαζόταν να αποκαταστήσει την εικόνα της». Αυτή η επιθυμία της την έκανε επικίνδυνη, κατηγορώντας την ότι «αντάλλασσε πληροφορίες» με εκπροσώπους του Τύπου σε μια προσπάθεια να γραφτούν περισσότερες θετικές ιστορίες για το πρόσωπό της.

26211908

Συμμαχίες

Οπως υπονόησε, μάλιστα, οι «επαφές» της με τα μέσα ενημέρωσης θα οδηγούσαν σε «ανθρώπους νεκρούς στον δρόμο». «Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την έκανε επικίνδυνη για τις συμμαχίες που σχημάτιζε με τον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές να ανταλλάξουν πληροφορίες. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία και με την ίδια καθ’ οδόν για να γίνει η βασιλική σύζυγος θα είχαμε πτώματα στον δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρι. Τα πυρά, όμως, για το Μπάκιγχαμ δεν σταμάτησαν στην πέτρα του σκανδάλου, αφού κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για «μια πραγματικά άθλια αντίδραση» την ημέρα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, λέγοντας ότι ήταν «σε θέση άμυνας» και είχε δει «διαρροές».

1

«Αγαπώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία διάθεση να τους προκαλέσω κακό. Αλλά όσον αφορά τα ταμπλόιντ, ορισμένα μέλη (σ.σ.: της βασιλικής οικογένειας) είχαν αποφασίσει να “ξαπλώσουν με τον διάβολο” για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Αυτή ήταν η επιλογή τους. Αλλά η “κόκκινη γραμμή” για εμένα ήρθε όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται επιβλαβής για άλλους, εμένα και άλλα μέλη της οικογένειάς μου».

Πηγή: espressonews.gr