Ο Ζοσέ Σα δεν αγωνίστηκε σε ένα ακόμα φιλικό με τον Ολυμπιακό την ώρα που και οι τελευταίες ιταλικές πηγές τον θέλουν να έχει μπει στο τελικό στάδιο της παραχώρησης στη Γουλβς.

Όπως μεταδίδει και ο Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ρουί Πατρίτσιο μετά το Euro (πιθανώς να εννοεί μετά το τέλος του Euro για τους Πορτογάλους) θα κλείσει και τυπικά στη Ρόμα αποχωρώντας από τη Γουλβς με την υποσημείωση πως οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο. Όπως στο αντίστοιχο στάδιο είναι και οι επαφές για να κλείσει στη Γουλβς ο Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος Πορτογάλος πορτιέρε των Πειραιωτών και διεθνής με την πατρίδα του δεν έχει παίξει καθόλου στα δύο πρώτα φιλικά της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας. Ούτε με τη Βόλσφμπεργκερ ούτε με την Κρασνοντάρ.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς στόχους για τη διάδοχη κατάσταση. Ιδανικά και περισσότερο απ’ όλους θα ήθελε τον Αρεολά ενώ στη λίστα υπάρχουν και οι Μπιζότ και Βάτσλικ. Βέβαια για τον Βάλτσικ το γεγονός ότι η Τσεχία συνεχίζει στο Euro δεν είναι στα υπέρ για τον Ολυμπιακό.
Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: patrastimes.gr