Δύσκολες μέρες για τον γιο του Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος είδε το εστιατόριό του στην Αστόρια να έχει καεί ολοσχερώς.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου μίλησαν στο «Πρωινό» και περιέγραψαν πως ξέσπασε η φωτιά στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου αργά το βράδυ.

Ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε πως το μαγαζί καταστράφηκε ολοσχερώς, με το κόστος των ζημιών να ανέρχεται στις 120.000 ευρώ.

«Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι. Οι τρεις κολλητοί και η οικογένειά τους μένουν ακριβώς επάνω από το κατάστημα και η φωτιά έφτασε εκεί, αλλά ευτυχώς βγήκαν έξω πριν γίνει κάτι κακό. Το μαγαζί καταστράφηκε όλο. Δεν υπάρχει τίποτα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε. Χρειάζονται 120.000 ευρώ. Αυτή η πιτσαρία απευθύνεται σε όλους. Όλοι την ξέρουν».

Μπαμπάς και γιος έχουν να συναντηθούν έξι μήνες, όμως η επικοινωνία τους είναι καθημερινή, με τον Στράτος Τζώρζογλου να στέκεται στο πλευρό του Αλκιβιάδη:

«Είπα στον Αλκιβιάδη ότι όλα αυτά είναι μια πρόκληση για να αρπάξουμε τη ζωή από τα κέρατα, δηλαδή, να κάνουμε κάτι, να βρούμε χρήματα, να βοηθηθούνε τα παιδιά, δυναμικά πράγματα, με την έννοια ότι δεν είμαστε θύματα αυτής της κατάστασης».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr