Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Μία σημαντική απόφαση για το επαγγελματικό μέλλον του πήρε ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Τζάνης κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Βιώνοντας, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, αλλά και εργαζόμενοι στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικονομική ανασφάλεια για το μέλλον των live εμφανίσεων και γενικότερα του πενταγράμμου, θέλησε να εξασφαλιστεί με κάποιον τρόπο για την επόμενη ημέρα.

Έτσι, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στο τραγούδι, αποφάσισε να ασχοληθεί εντατικά με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρησή του στην Εύβοια. Εδώ και τρεις μήνες ο Θάνος Τζάνης ανέλαβε το «Saint George» στα Στύρα Ευβοίας, όπου ξόδεψε πολύ χρόνο και προσωπική εργασία για την ανακαίνισή του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου της καραντίνας λόγω της πανδημίας ο τραγουδιστής έπεσε με τα μούτρα στην οργάνωση του χώρου, ανέλαβε έως και χρέη ρεσεψιονίστα, ενώ ο ίδιος προσωπικά επιμελήθηκε και τα της φάρμας του συγκροτήματος, που περιλαμβάνει έναν υπέροχο κήπο με όλα τα λαχανικά, όπως επίσης κότες και προβατάκια.

Επενδύοντας σε ένα ασφαλές αύριο, ο Θάνος Τζάνης το επόμενο διάστημα θα μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας, όπου θα εκτελεί χρέη ξενοδόχου. Παράλληλα, ως καλλιτέχνης βιώνει μία άκρως δημιουργική στιγμή, αλλά και μία μεγάλη τιμή, αφού οι σπουδαίοι άνθρωποι της μουσικής Λάκης Παπαδόπουλος και Κυριάκος Ντούμος, πιστεύοντας στο ταλέντο του, του έδωσαν την άδεια να ηχογραφήσει το διαχρονικό διαμάντι τους «Ένα θα σου πω», που είχε ερμηνεύσει πρώτος ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής.  Μία διαφορετική και πολύ ξεχωριστή επανεκτέλεση από τη μεστή, λαϊκή φωνή του Θάνου Τζάνη θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Heaven Music.

Πηγή: espressonews.gr