Η Super Kiki καλεσμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που μεγάλωσε στη Χίο και για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

«Μάνα και πατέρας ήταν το πιο δύσκολο πρόβλημα. Ο πατέρας μου είναι ο κλασικός Ελληναράς μπαμπάς. Καλός άνθρωπος, γι’ αυτό και τον συγχώρεσα πιο μετά. Είχα την αντίληψη να καταλάβω ότι οι γονείς μου δεν έκαναν κάτι σε μένα. Η μητέρα μου δούλευε κάθε μέρα, όλη μέρα, και ο πατέρας μου άλλαζε συνεχώς γυναίκες, αυτές ήταν το πρόβλημά μου. Μέχρι τα 25 μου, λίγο πριν αποφοιτήσω δηλαδή από το ΚΕΘΕΑ,  τραύλιζα, δεν μπορούσα να πω τις λέξεις μαμά και μπαμπάς. Ήταν κακό για μένα. Έφυγα πολύ μικρή από το σπίτι μου, ούτε που το καταλάβαιναν ότι δεν είμαι εκεί».

8888 1

Αναφέρθηκε και στην περίοδο που έπαιρνε ναρκωτικά και πώς νιώθει όταν συναντάει τοξικομανείς. «Μου βγαίνει πλέον μια υποτίμηση όταν δω έναν χρήστη. Δεν μπορώ όταν τους συναντάω, ούτε να επικοινωνήσω. Ξέρουν πού μπορούν να απευθυνθούν. Ποτέ δεν φταίνε οι κακές παρέες, το θεωρώ πολύ κλισέ αυτό. Κάτι καλύπτεις».

988

Ενώ μίλησε και για τη περίοδο που ήταν στη φυλακή. «Ήμουν 18 χρονών, είχα μείνει δύο χρόνια. Ήμουν μόνη μου στο κελί και δεν είχα τηλεόραση, είχα μόνο ένα καθρέπτη. Τον κοίταζα και μιλάγαμε. Μια μέρα φέρανε ένα τσουβάλι με ρούχα να διαλέξουμε. Εγώ έπαιρνα μόνο φαρδιά ρούχα, εκείνη τη μέρα πήρα ένα ζιβάγκο ροζ και το έβαλα. Θυμάμαι ότι εκείνη τη μέρα αναθεώρησα και λέω “τι δουλειά έχεις εδώ”. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και όταν με είδα στον καθρέπτη και πόσο πολύ μου πάει. Το “Χρυσό εισιτήριο” είναι να βρεις το νόημα. Κι εγώ το χάνω και το βρίσκω. Μια κακή ιστορία που μπαίνεις και την κάνεις χρήσιμη.  Χαίρομαι που τα έχω ζήσει αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr