Μια φορά κι έναν καιρό ήταν… μια άλλη Αθηνά Ευμορφιάδη! Όχι πολύ παλαιότερα, όμως, γύρω στα εννέα χρόνια πριν.

Τότε που η σημερινή παίκτρια του «Survivor» και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο kickboxing δεν είχε γίνει ακόμη γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ούτε ήταν τόσο γυμνασμένη όσο τώρα.

Μια σειρά φωτογραφιών από το παρελθόν της αθλήτριας των Διασήμων είδε χθες το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές αλλαγές που έχουν γίνει πάνω της την τελευταία δεκαετία. Αλλαγές που δεν αφορούν μόνο τους «ατσάλινους» μυς που διαθέτει, πλέον, λόγω της ενασχόλησής της με το kick boxing, αλλά και στο πρόσωπό της, οι οποίες οφείλονται, πιθανότατα, σε αισθητικές επεμβάσεις.

survivor Αθηνά Ευμορφιάδη πλαστικες επεμβασεις

Τα «κλικ» απεικονίζουν την 33χρονη, σήμερα, Αθηνά Ευμορφιάδη στα 24 με 25 της χρόνια, όταν ακόμη δεν είχε διακριθεί στον χώρο του αθλητισμού. Τόσο το κορμί όσο και το πρόσωπό της φαίνονται λιγότερο «σκληρά» σε σχέση με σήμερα. Τα μπράτσα της είναι μικρότερα και η θηλυκότητά της εντονότερη, ενώ το πρόσωπό της φαίνεται πολύ πιο γλυκό.

survivor athina evmorfiadi plastikes epemvaseis

Σε σχέση με μποξέρ

Η Αθηνά Ευμορφιάδη γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 25 Οκτωβρίου του 1989, ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες στα 11 της χρόνια και στα 18 της την κέρδισε το kickboxing.survivor athina evmorfiadi plastikes epemvaseisΕίναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, στο οποίο μετράει 19.700 ακολούθους, και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

survivor athina evmorfiadi plastikes epemvaseis

Όπως έχουμε ξαναγράψει στην «Espresso», η παίκτρια του «Survivor» βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση με τον ιδιοκτήτη σχολής πολεμικών τεχνών και μποξέρ Γιάννη Μαυροκορδάτο, κι έχουν αποκτήσει μαζί μία κορούλα.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr