«Στα κάγκελα» η οικογένεια Σαλαγκούδη, με το «Survivor» να έχει βάλει φωτιά στη φαμίλια του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης!

Ο κακός χαμός που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες με την ψηφοφορία στο reality του Σκάι και την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη (παρότι ομολογουμένως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά) ως δημοφιλέστερης έκανε χρήστες των social media να λένε πως η όλη ιστορία της ψηφοφορίας είναι στημένη!

Πού να ήξερε, λοιπόν, η δημοσιογράφος που είναι στον Αγιο Δομίνικο τι έχει, άθελά της, προκαλέσει! Το φιλικό περιβάλλον της φημολογείται έντονα ότι προσπαθεί να πείσει την οικογένειά της ότι είναι σωστό να ενημερωθεί η ίδια η παραγωγή για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, μια και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει όλο αυτό!

Μάλιστα, ο γαμπρός του πρώην υφυπουργού Γιώργου Σαλαγκούδη (έχει παντρευτεί τη μεγάλη κόρη, Μαρία) προέβη σε αποκαλύψεις μέσα από το facebook. «To “Survivor” είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μη συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό» έγραψε στο προφίλ του και συνέχισε: «Το να φτάνουν, όμως, ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της απειλητικά μηνύματα και να κάνουν bullying είναι πέρα από κάθε λογική…».

Με τον πατέρα της Γιώργο Σαλαγκούδη

Στο ίδιο μήκος κύματος έκανε δηλώσεις και ο πατέρας της Ανθής, μετά τη θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να αναδείξει τον πόλεμο που δέχεται η οικογένειά του εξαιτίας της «Survivor» θυγατέρας του!

Πηγή: espressonews.gr