Σιγά μην άφηνε το αγόρι της χωρίς υπεράσπιση! Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά, η οποία πήρε σαφή θέση υπέρ του Αρη Σοϊλέδη μετά τον καβγά που είχε εκείνος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Survivor» το βράδυ της Κυριακής.

Σχολιάζοντας το γεγονός από το πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», στο οποίο βρίσκεται καθημερινά, η δημοσιογράφος έριξε ένα καρφί… να (με το συμπάθιο!) στο μοντέλο, που ούρλιαζε για ώρα στον ποδοσφαιριστή σύντροφό της ότι δεν τη σέβεται.

survivor antona andriotou soiledis

«Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό, γιατί, αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν, η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μία πολύ συγκεκριμένη περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά, εννοώντας -όπως αντιλήφθηκαν οι πάντες- το τέλος της φιλίας της Βρισηίδας με την Ιωάννα Τούνη επειδή η τελευταία την κατηγόρησε πως βγήκε ραντεβού με τον άνθρωπο που είχε διοχετεύσει το ροζ βίντεό της στο διαδίκτυο. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, όποια διαφωνία κι αν έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση, ούτε με τσακωμούς ούτε με το να επιτίθεσαι λεκτικά στο άλλον.

survivor antona andriotou soiledis Γενικότερα, από τη μέρα που μπήκε ο Αρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δε μπορείς να είσαι όλη μέρα με κάποιον εκεί και να είστε τσακωμένοι. Δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δυο αναφέρεται, η ίδια δεν είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη γιατί είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Τώρα γιατί την ενοχλεί αν ο Άρης κάνει παρέα με άλλα δυο παιδιά; Γενικότερα από τη μέρα που μπήκε ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Μόνη της είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να κάνετε παρέα ή δε θες;».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr