Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το «Survivor»  μίλησε για όλα στην εκπομπή «Love it».

«Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της αποχώρησης που δε θυμάμαι τι είπα στον Αλέξη. Δεν του είπα ποτέ τελείωσε τον James. Ο Αλέξης ήταν ο ψυχολόγος μου στο παιχνίδι. Είναι έξυπνος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές είναι σκληρός.

Τον γνώριζα πριν το παιχνίδι από μια καλή μου φίλη. Μου είχε πει η φίλη μου να τον προσέχω. Κάποιοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Δεν είχα πονηρές προθέσεις για τον Αλέξη. Ίσως το παρεξήγησε. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Ο Αλέξης είναι σε σχέση και μου είπε να πω στην κοπέλα του ότι τη σκέφτεται.

Ο Αλέξης θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον James. Νομίζω πως είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμη στο παιχνίδι. Το ότι έψαξα το μπαούλο ήταν αυθόρμητη κίνηση. Εκτέθηκα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε κάποιον. Δεν μου είπε κάποιος να ψάξω το μπαούλο. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου είπε δες στο μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι.

Ο James παίζει στρατηγικά. Όποιον ήθελε τον έβγαζε στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Τώρα έχει καταλάβει πως κάτι κάνει λάθος. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James. Μου φώναζαν και με έλεγαν χαζή. Η Άννα Μαρία έλεγε πως δε φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Η Άννα Μαρία με ειρωνεύονταν συνέχεια.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr