Η μητέρα του James Καφετζή λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το «Survivor» θέλησε να γράψει δύο λόγια δημόσια για τον γιο της.

«Παιδί μου James δεν έχω προλάβει ακόμη να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας, όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε εσένα ηρωισμούς. Είσαι όμως το παιδί μου, των 24 χρονών που ανέθρεψα με αγάπη και αυτό με κάνει πολύ περήφανη.

Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες. Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών και καμάρωνα που το παιδί μου μπορεί να διαχειρίζεται αυτές τις δοκιμασίες… Χαίρομαι που κατάλαβες πως ό,τι αξίζει είναι ανεκτίμητο.

Το κουβαλάς στην καρδιά σου και είναι οι φίλοι σου. Είναι ο Νίκος, ο γνήσιος αυθεντικός αγρότης, που ξέρει πως με την αγάπη καλλιεργούνται τα πιο σπάνια αυθεντικά λουλούδια. Είναι και η γλυκιά και καλόψυχη Άννα Μαρία που στέκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή. Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε το παιδί μου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και όλες σας να κερδίζετε σε όλους τους καθημερινούς στίβους της ζωής σας και να ευτυχείτε από αγάπη», έγραψε στο facebook.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr