Ο Αλέξης Παππάς είναι πολυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών εξαιτίας της συμμετοχής του στο «Survivor». Η σύντροφός του, Αλέσια μίλησε στην εκπομπή «Pop up» για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

«Ισχύει πως είμαι η σύντροφός του Αλέξη. Έχουμε ένα διαφορετικό είδος σχέσης. Γνωριστήκαμε στο Μονακό και ήταν πραγματικά έρωτας με την πρώτη ματιά. Αυτό έγινε τον Αύγουστο. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και ξεκινήσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα.
Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Παρίσι και Μιλάνο, δεν κατάφερα να τον συναντήσω. Οπότε μιλούσαμε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο. Τον Δεκέμβριο μου είπε πως θα πάει στο Survivor. Του είπα πως είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτόν. Πριν φύγει και κλείσει το τηλέφωνο μου είπε να του υποσχεθώ μόνο ένα πράγμα.

Πως δε θα δώσω την καρδιά μου σε κανέναν άλλο, γιατί θέλει να την κερδίσει αυτός. Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο του βίντεο πριν κλείσει το κινητό του, μου είπε πως με αγαπάει και όταν το είδα έβαλα τα κλάματα. Κάναμε πλάκα όταν συζητούσαμε για την κοινή μας ζωή, που θα μείνουμε… Του υποσχέθηκα πως θα του δώσω μια ευκαιρία. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω και πως θα αντιδράσει όταν συναντηθούμε.

Στο Survivor υπήρχαν σκηνές που δεν ήθελα να βλέπω άλλο. Με έκαναν να νιώσω άβολα. Μερικές φορές ζηλεύω, αλλά δεν είναι ακριβώς ζήλεια. Είναι η σκέψη, “μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί”.

Ως ζευγάρι στην ουσία ποτέ δεν ήμασταν μαζί. Μόνο μέσα από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα, γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Επρόκειτο να παντρευτούμε στις 25 Μαρτίου. Είπε πως αν είχε βγει την 25 Μαρτίου από το παιχνίδι, θα μου ζητούσε να τον παντρευτώ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr