Από τα πανεπιστημιακά έδρανα της Κρήτης σε διαγωνισμό ομορφιάς στις Φιλιππίνες και από εκεί στους στίβους μάχης του «Survivor» στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Ο νέος παίκτης της κόκκινης ομάδας Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος ήρθε αμέσως σε προστριβή με τον Γιώργο Κατσαούνη με αφορμή τις γνώσεις του στην Ιστορία, το 2020 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς ManHunt, την ίδια διοργάνωση στην οποία είχε πάρει μέρος πριν από 28 χρόνια και ο συνονόματός του Νίκος Παπαδάκης, κερδίζοντας τότε τον πρώτο τίτλο για τη χώρα μας. Και ο σημερινός παίκτης του «Survivor» πάντως δεν τα πήγε άσχημα, καθώς κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου αναπληρωματικού ωραιότερου άντρα στον κόσμο, δηλαδή τερμάτισε δεύτερος.

Αντωνόπουλος 3

Λίγο πριν από τη συμμετοχή του στα αντρικά καλλιστεία, που το 2020 πραγματοποιήθηκαν στη Μανίλα των Φιλιππίνων, ο Νίκος Αντωνόπουλος είχε δώσει την πρώτη του συνέντευξη στην «Espresso», συστήνοντας τον εαυτό του και αποκαλύπτοντας τους στόχους του. “«Ασχολούμαι με το μόντελινγκ ενάμιση χρόνο και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς.f1 4

Με παρότρυναν προς αυτή την κατεύθυνση από το πρακτορείο μοντέλων που συνεργάζομαι. Πέρασα από κάποια κάστινγκ στην Αθήνα και τελικά επιλέχθηκα» μας είχε δηλώσει τότε, επισημαίνοντας πως δεν είχε άγχος για τη συμμετοχή του, αφού, όπως είχε πει, «είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και θεωρώ ότι έχω ελπίδες να τα πάω καλά, ακόμη και να κερδίσω. Θα ήθελα να το πετύχω αυτό για τη χώρα μου».

nikos adono 92046148 267382827631392 2283294141445701039 n

Στην ίδια συνέντευξη στην «Espresso», o Νίκος είχε τονίσει ακόμη πως αισθάνεται τυχερός και ευλογημένος γι’ αυτή την ευκαιρία, εκφράζοντας ανοιχτά τη φιλοδοξία του μέσα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό να κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό. «Στην Ελλάδα, δυστυχώς, μόνο σαν χόμπι μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Δεν μπορείς να ζήσεις από αυτήν, εκτός αν συνδυάσεις το μόντελινγκ με την τηλεόραση, ως πανελίστας ή παρουσιαστής» μας είχε πει τότε ο Νίκος, ο οποίος κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Μάλιστα, σπούδασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου και ένας από τους στόχους του είναι να γίνει ξεναγός. Όσο για τις προτιμήσεις του στο ασθενές φύλο; «Η γυναίκα που θα με γοητεύσει πρέπει να είναι όμορφη, μορφωμένη, καλλιεργημένη, να έχει κατανόηση και να μην καταπιέζει» είχε ξεκαθαρίσει.

Πηγή: espressonews.gr