Ποιος γνωστός τραγουδιστής έκανε αυτές τις δηλώσεις για τον Τριαντάφυλλο σχολιάζοντας τη συμμετοχή του στο «Survivor»; Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αγωνιστικά ο Ντάφυ είναι μπάζο, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει τόσο δυνατό. Το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί όταν του δοθεί ευκαιρία. Δεν θα ξεχάσω αυτό που του έκαναν όταν δεν του έδιναν να φάει. Δεν έχει κακία μέσα του.

Όταν ξεκίνησε το Survivor είπαμε που τους βρήκαν αυτούς, αλλά τελικά εξελίχθηκαν σε μεγάλους παίκτες. Πιστεύω ότι δεν είχαμε τόσους δυνατούς παίκτες μαζεμένους ξανά». Όσο για το δίδυμο Καφετζής – Μπαρτζής σχολίασε: «Ο James ήταν ο πιο έξυπνος παίκτης, ενώ δεν είχε την αθλητικότητα. Έβλεπες ότι ήταν τόσο έξυπνος που το χειριζόταν ακόμα και στα ματσαρίσματα. Ο Νίκος ήταν ένας μαχητής, εγώ δεν έμενα στο τι συνέβαινε στην καλύβα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr