Η «βόμβα» που έριξε ο Γιώργος Λιανός για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ σήκωσε… θύελλα αντιδράσεων στο twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να «δικάζουν» τον ποδοσφαιριστή και την «κλίκα» του και να δοξάζουν τη Στέλλα Ανδρεάδου για την απόφασή της να βγάλει στον… τάκο τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο «Survivor», ο παρουσιαστής μοίρασε ποινές στους δύο παίκτες της μπλε ομάδας, τον Αρη και τον Τάλα, γιατί -όπως είπε- κατάφεραν μέσω ενός ντόπιου να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Η αποκάλυψη έφερε τα πάνω κάτω, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί τον Αρη ότι ακούει τι λέει ο ίδιος στην κάμερα του reality και τα μετέφερε σε δικούς του, ώστε να τον στοχοποιήσουν.

Η ένταση στο συμβούλιο συνεχίστηκε και μετά την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που έχασε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Η παρέα του Αρη, που ο Τάκης αποκαλεί «συμμορία» και στην οποία ανήκουν οι Τάλα, Μαίη, Σοφιάνα και Μαρτίκας, λειτούργησε στρατηγικά και ψήφισε προς αποχώρηση τη Βρισηίδα, καθώς όλοι τους ήταν σίγουροι πως η Στέλλα, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, θα έβγαζε στον… τάκο τον πιο αδύναμο αγωνιστικά Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Η Στέλλα, ωστόσο, μίλησε για «πλεκτάνη» και «βρόμικο παιχνίδι» από την πλευρά τους και έδωσε το όνομα της Σοφιάνας προς αποχώρηση, κάνοντας τους χρήστες του twitter να πανηγυρίσουν.

Τα μηνύματα εναντίον της «κλίκας του Σοϊλέδη» κατέκλυσαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τα πρώτα σπόιλερ λένε πως η Σοφιάνα θα αποχαιρετήσει τον Αγιο Δομίνικο. «Σας γλέντησε η Στέλλα! Στρατηγική θέλατε; Την πήρατε! Στο καλό… Παλτ-ιάνα» έγραψε ένας. «Σοφιάνα, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά με το τηλεφώνημα του Αρη στην Ελλάδα τελείωσε ο ρόλος του στο φετινό “Survivor”» σημείωσε άλλος. «Σαν πολλά φάουλ μάζεψες Σοϊλέδη.

Νομίζω ήρθε η ώρα να μαυρίσουμε τη συμμετοχή σου! Αποβολή τώρα!» σχολίασε ένας τρίτος, ενώ άλλος συμπλήρωσε: «Επικό πετσόκομμα από τον Τάκη. Ωρα να φεύγετε ένας ένας από τη συμμορία του Σοϊλέδη».

Πηγή: espressonews.gr