Μπορεί να φαίνεται πολύ νωρίς για έρωτες στο Survivor, αφού μόλις τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε, αλλά φαίνεται πως οι παίκτες έχουν έρθει πιο… κοντά!

Δύο παίκτες από την ομάδα των Διάσημων, και συγκεκριμένα τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, έπιασε η κάμερα σε τρυφερά τετ α τετ και τα πειράγματα από τους συμπαίκτες τους δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Την αρχή έκανε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δρομολόγησε ήδη τον «γάμο» τους. Συγκεκριμένα είπε: «Παιδιά, το καλοκαίρι έχουμε γάμο».

Όταν ρώτησε η Αγγελική Λάμπρη, η οποία αποχώρησε χθες από το παιχνίδι, σε ποιους αναφέρεται, τότε ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Αλέξης με την Ελευθερία» συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες δεν άργησαν να μπουν στο χιουμοριστικό κλίμα και τους ευχήθηκαν «Με το καλό» με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτο, να προσφέρεται για να τους φτιάξει τις βέρες, προσφορά την οποία δέχτηκε ο Αλέξης Παππάς.

Άραγε υπάρχει κάποιο ειδύλλιο μεταξύ των δύο παικτών;

Πηγή: espressonews.gr