Σε κλάματα ξέσπασε ο παίκτης του Survivor Περικλής Κονδυλάτος, με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Φαίνεται πως έχουν βγει ήδη τα μαχαίρια στην ομάδα των Διασήμων από την 3η κιόλας εβδομάδα, καθώς με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του παιχνιδιού, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων όταν αναφέρθηκε στην αποχώρηση της φίλης του, Αγγελικής Λάμπρη, δεν άντεξε την ψυχολογική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο παίκτης της ομάδας των Διασήμων, μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου συζήτησαν ανοιχτά για την στάση τους, με τον Περικλή Κονδυλάτο να δικαιολογείται και να ζητάει συγγνώμη από τις συμπαίκτριές του για την συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα έκρινε πως ήταν λάθος του που δεν σχολίασε τίποτα στο χθεσινό συμβούλιο, όμως αυτό το δικαιολόγησε λέγοντας πως ήταν σε αρκετά μεγάλη φόρτιση, με την Άννα Μαρία να συμφωνει, και πως αν μιλούσε σίγουρα θα ανέβαιναν οι τόνοι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε πως:

«Χθες το βράδυ αποχώρησε η Αγγελική που… Ήρθαμε κοντά γιατί έκανε χρήση της λογικής κι όποιος το κάνει, βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο. Δεν ήταν σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την ίδια γιατί κουβαλά το ποιον της και τις αρχές της και θα γυρίσει σε αυτά και το παιδάκι της και στην δουλειά της. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν και πάντοτε θέλαμε κι οι δύο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να δηλώσει πως από εδώ και πέρα θα αλλάξει στάση καθώς τα ψέματα δεν χωρούν ανάμεσά τους, αναφερόμενος ξεκάθαρα στην στάση και τις κινήσεις της συμπαίκτριάς του, Κάτιας Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα ξέσπασε και είπε:

«Το θεωρώ τραγικό να το κάνουν αυτό γυναίκες σε γυναίκες. Είναι γυναίκες σαν την Κάτια που φταίνε για τη θέση των γυναικών. Γιατί αν το κάνουν οι άνδρες είναι από φόβο και φαλλοκρατισμό. Μια γυναίκα δεν έχει καμία δικαιολογία». Καθώς: «Δεν μπορεί να ψηφίζει αγωνιστικά μία γυναίκα και μετά να είναι ανάμεσα πάλι σε δύο γυναίκες. Τι έχει πια με τις γυναίκες το κορίτσι; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Και το λέω ανοιχτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών κι ας προέρχεται από γυναίκα» 

Πηγή: espressonews.gr