Το γνωστό μοντέλο απουσίαζε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Μάλιστα η δυνατή παίκτρια της ομάδας των Διασήμων αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει το επεισόδιο!

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, καθώς η κατάστασή της φαίνεται να επιδεινώθηκε, αφήνοντας ένα αγωνιστικό κενό πίσω της, με τους Διάσημους να έρχονται αντιμέτωποι με την ήττα από τους Μαχητές με 02-10!!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, ενημέρωσε παίκτες και κοινό πως:

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της

Τα σχόλια για την απουσία της Ταραμπάνκο δεν έλειψαν με ορισμένους από τους συμπαίχτες της από την ομάδα των Μαχητών, όπως και ο Γιώργος Κοψιδάς, να σχολιάζουν πως η απουσία της έγινε αισθητή γιατί η ίδια είναι πολύ δυνατή στα αγωνίσματα και φέρνει αποτελέσματα!

Παρόλα αυτά την θέση αυτή δεν φάνηκε να στηρίζουν ο Περικλής Κονδυλάτος και η Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίοι φυσικά και ευχήθηκαν στη Κάτια Ταραμπάνκο περαστικά για την υγεία της όμως δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι η κατάπτωσή της ήταν πολύ ξαφνική καθώς η αγωνιστική της κατάσταση ήταν πολύ καλή!

Πηγή: espressonews.gr