Η Κωνσταντίνα, παραβρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε μια συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα σε όλα, μίλησε για τον αγνοούμενο πατέρα της αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Τα ίχνη του πατέρα της Κωνσταντίνας χάθηκαν στον πόλεμο της Κύπρου και από τότε θεωρείται αγνοούμενος, ενώ η οικογένειά του έχει δώσει δείγμα DNA με την ελπίδα να βρεθεί.

konstantina tragoudistria

«Μου έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Δυσκολίες μεγάλες! Όλοι οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φωνή τους. Το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο επηρέασε πολύ την φωνή μου. Έμπαινα σε χώρους που είχαν σχέση με αυτό το θέμα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Αυτό που μου είχε μείνει είναι ότι η φωνή μου ήταν πιο κάτω. Ήταν ψυχολογικό! Τα πάντα χτυπάει το ψυχολογικό. Οπότε για όλα υπάρχει ο τρόπος. Καλύτερα να αναφερθούμε στο πρώτο χτύπημα στην Κύπρο με τον πόλεμο και τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος.

konstantina tragoudistria1

Επειδή αναφέρομαι στις συνεντεύξεις για τον πατέρα μου και το θέμα της Κύπρου θεωρούν ότι μένω εκεί. Δεν το έχω ξεπεράσει. Αν δεν τον βρούμε σε έναν ομαδικό τάφο, να τον κηδέψουμε με τις τιμές που του αξίζει, δεν πρόκειται να κλείσει αυτή η πληγή. Έχουμε δώσει εδώ και χρόνια DNA. Έχουν βρεθεί πολλοί και ελπίζουμε και εμείς!

konstantina tragoudistria kentriki

Πιστεύω ότι η δικαίωση είναι να λυθεί το θέμα της Κύπρου και το βλέπω δύσκολο. Να πάμε και στα μέρη τα δικά μας! Όταν φύγει και η δική μου γενιά κανείς δεν θα γνωρίζει ότι τα μέρη αυτά είναι δικά μας. Πήγα μια φορά στα Κατεχόμενα και ήταν απογοητευτικό. Πήγα να δω το χωριό μου, θυμόμουν πολλά και ήταν απογοητευτικό αυτό που είδα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr