Η Μαρία Μενούνος, όπως αποκάλυψε η ίδια σε γνωστό περιοδικό, περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο ο δρόμος για την απόκτηση του παιδιού τους δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

mariamenounos 570 001

Για αυτόν τον λόγο η γνωστή ηθοποιός μίλησε μέσω του podcast της για την δύσκολη διαδρομή των δέκα χρόνων προς την μητρότητα. Η Μαρία Μενούνος, δημοσίευσε ένα κομμάτι από το podcast της στο instagram:

menounos11

«Εάν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις έχει έρθει αντιμέτωπος με την υπογονιμότητα – έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Είναι μια μοναχική και οδυνηρή διαδρομή, η οποία νιώθεις ότι είναι ατελείωτη.

maria menounos enews 2000

Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών, και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα – θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου. Στο σημερινό επεισόδιο του podcast μοιράζομαι αποκλειστικά πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ από το ταξίδι μου στη μητρότητα.

menounos

Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα γι’ αυτό τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα.

menounos 1

Θα ήταν υπέροχο. Τότε η παρένθετη μας είπε “το παιδί είναι πολύ καλά” και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr