Η Νένα Χρονοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χώρο που έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά με αναπηρία, 4amea, για τον γιό της, Χρήστο αλλά και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει με τα χρόνια. «Έχω πει ευτυχώς σε εμένα. Δεν μπορούν να νιώσουν το μπούλινγκ όλα τα παιδιά. Το μπούλινγκ το εισπράττει πρώτα ο γονιός. Όταν είναι μικρό το παιδάκι και σε κοιτούν με απέχθεια και με αηδία πολλές φορές, δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία. Εγώ γίνομαι πολύ κακό παιδί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είμαι καθόλου ευγενής.

1747 NENA XRONOPOYLOY 1552019

Από την μέρα που αποφάσισα να γίνω μητέρα, ήθελα να μεγαλώσω εγώ το μωρό μου. Ήθελα να το θηλάσω. Όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα –γιατί έμεινε 5 μήνες– έλεγα κοίταξε να δεις που δεν θα το χαρώ σαν μωρό. Πού να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό.

5746 NENA XRONOPOYLOY XRISTOS MAVRAKIS TASOS MITROPOYLOS 342019

Η γιορτή της μητέρας είναι κινητή. Λέμε για την γιορτή της μητέρας του παιδιού με αναπηρία να γίνει σταθερή κάθε 14 Μαϊου. Έχω βγάλει κι ένα ψήφισμα για να τιμήσομε αυτήν την μητέρα που δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, το γιο της να πηγαίνει φαντάρο, δεν θα έχει αγκαλιά εγγόνια, δεν θα ακούσει ποτέ το γιαγιά ή πεθερά.

5741 TASOS MITROPOYLOS XRISTOS MAVRAKIS NENA XRONOPOYLOY 342019

Όσο άσχημο κι αν ακούγεται για κάποιους, για κάποιους από εμάς θα είναι ευλογία να το ακούσουμε. Τουλάχιστον ας ακούσει την δική της γιορτή, όπως θα της άξιζε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr