Η Σάρον Στόουν, παραχώρησε μια ομιλία στην εκδήλωση του THR «Raising Our Voices» και μοιράστηκε τις εμπειρίες της από την καλλιτεχνική της πορεία. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην «πτώση» της από το Χόλυγουντ όταν το 2001 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

saron stooun3

Η Σάρον Στόουν, στην διάρκεια της ομιλίας της στο γκαλά εξήγησε πως το εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν η αιτία να ξεχαστεί σε μεγάλο βαθμό στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ αποκάλυψε πως έκανε επτά χρόνια για να αναρρώσει: «Αντιμετώπισα κι εγώ ένα ζήτημα διαφορετικότητας. Το 2001, έπαθα εγκεφαλικό επεισόδιο και οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν μόλις 1%. Έζησα μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών.

saron stooun

Όταν συνέβη αρχικά, επέλεξα να μην μοιραστώ την είδηση γιατί ήξερα ότι κάθε προσωπική αναποδιά θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα κάποιου. Δυστυχώς, κάτι πήγε στραβά για μένα, με αποτέλεσμα να είμαι στο περιθώριο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Υπήρξε μια εποχή στη ζωή μου που ήμουν μια πολύ επιτυχημένη σταρ του κινηματογράφου.

saron stooun2

Η διαφορετικότητα μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία πτυχές. Μπορεί να είναι ένας τραυματισμός, το χρώμα του δέρματός σας ή απλώς να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Αν είστε κάποιος που εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα, πρέπει να διεκδικήσετε τη θέση σας σε αυτή τη βιομηχανία».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr