Πριν ένα μήνα απεβίωσε μητέρα της ηθοποιού Βάσω Γουλιελμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μέσα από στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τη λατρεμένη της μητέρα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για της αξίες που της έμαθε.

Η ηθοποιός με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο, μέσα από την εν λόγω ανάρτηση της, δείχνει τη στήριξη της στα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητικες συμπεριφορές.

«Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, από την απώλεια της αγαπημένης μου μανούλας, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια. Μεγαλώνοντας σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, προστασία και υπευθυνότητα, αυτή η υπέροχη γυναίκα, η μάνα μου, μου έμαθε ότι τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν γονείς όλο τον κόσμο.

Μου έμαθε να είμαι δίκαιη με τους ανθρώπους και να είμαι δίπλα σε όποιον αδικείται. Μου έμαθε να αγαπώ και να μάχομαι για την αγάπη. Μου έμαθε να μιλάω, να αντιστέκομαι σε ότι με ενοχλεί, σε ότι με καταπιέζει και να ενισχύω τη φωνή αυτών που θέλουν να αντισταθούν και να μιλήσουν. Σ’ ευχαριστώ μαμά που μ έμαθες ν αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο #metoo #mum #thanks»» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr