Συγκλονίζει ο «Αλέξης» της σειράς «Η γη της ελιάς», ο κατά κόσμον Αλέξανδρος Σκουρλέτης καθώς αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

«Όταν ήρθε ο κορονοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Πρόσφατα που έκανε την εξέταση και είδαμε πως είναι καλά, έκλαψα από χαρά».

Πώς πήρε το ρόλο στη σειρά; «Πήγαινα σε πολλά κάστινγκ και κάποια στιγμή μου είπαν ότι ενδιαφέρεται ο Αντρέας Γεωργίου. Νιώθω ότι χρειάζομαι πολύ μεγάλη εξέλιξη, οπότε αυτό δεν μου επιτρέπει να ψωνιστώ. Δεν νιώθω ότι είμαι κάποιος. Θεωρώ λίγο παλιό ότι ένας ηθοποιός δεν πρέπει να παίζει σε καθημερινές σειρές. Μόνο πράγματα έχεις να πάρεις. Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ηθοποιό να παίζει με τη Λυδία Κονιόρδου», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Διαβάστε επίσης: «Η γη της ελιάς» – Η Μαρίνα έρχεται σε σύγρουση με τον Μάνο για την Αντιγόνη

Και πρόσθεσε: «Είχα ελευθερία μικρός. Δεν μου έλεγαν “πρέπει να γυρίσεις στις 9” ή “πρέπει να κάνεις τα μαθήματά σου”. Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλύτερα να είμαι ελεύθερος. Δεν θεωρώ ούτε ότι είμαι άσχημος, ούτε πολύ όμορφος».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr