Ο Θάνος Μπίρκος καλεσμένος της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στο ρόλο του στον «Σασμό» αλλά και στην απώλεια του πατέρα του.

thanos birkos2225

«Αυτή η απώλεια δεν απαλύνει εύκολα. Μόνο το γεγονός που έγινε και ζήσαμε στην σκηνή, αυτό με βοήθησε. Με βοήθησε αυτό που έζησα μικρός που έβλεπα κάποιες παραστάσεις και σου μένουν στο μυαλό. Με βοήθησε λίγο όχι να ξεχάσω, αλλά να ηρεμώ με τη σκέψη της εικόνας της κηδείας.

thanos birkos2217Αυτό νομίζω πως αν το αφήσεις λίγο πίσω σου, ηρεμείς και λίγο σαν άνθρωπος, ότι είναι φυσιολογική ροή ο θάνατος και να σου λείπει για πράγματα που κάνατε μαζί κι όχι για να έχεις αυτήν την άσχημη εικόνα. Κρατώ που μου είχε πει να είσαι ο εαυτός σου και να μην κάνεις ψεύτικα πράγματα. Αυτό και τίποτα άλλο».

thanos birkos2221

Όσο για τη σειρά έδωσε ένα σπόιλερ όσο αφορά τον ήρωα που υποδύεται. «Ήμουν στην καντίνα και ενημέρωνα πώς θα την ονομάσω. Ήμουν με την Άσπα και τον Βαγγέλη, τον αδερφό του Σταύρου. Δεν μπορώ να πω πως θα την ονομάσω. Έχω πολλές επιλογές αλλά νομίζω βρήκα την κατάλληλη. Ο Τόλης δεν πήγε χαρούμενος στην καντίνα, κάτι έκανε πριν. Κάτι είδε και στεναχωρήθηκε. Είδε κάτι από το παρελθόν του».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr