Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Συγκινητική εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την υιοθεσία του μικρού Μάριου που δεν ολοκληρώθηκε.

«Περάσαμε ένα πένθος!» είπε η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης. Με λόγια τρυφερά, γεμάτα αγάπη αλλά και απόγνωση για το παιδάκι που δεν έγινε γιος της, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον Γολγοθά που ανέβηκαν με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη τα τριάμισι χρόνια φιλοξενίας του μικρού στο σπίτι τους ως ανάδοχοι γονείς.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στον δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο. Ήταν πέντε μήνες εγκαταλελειμμένο εκεί. Δεθήκαμε πολύ και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας» ανέφερε. Ο γλυκύτατος Μάριος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν αποφασισμένη να τον αγκαλιάσει και να του χαρίσει μια υπέροχη ζωή.

«Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας. Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για τριάμισι χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε» συνέχισε.

Στη συγκλονιστική εξομολόγησή της η πρωταγωνίστρια δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τη συγκίνησή της. Ιδιαίτερα όταν περιέγραψε την ημέρα αποχαιρετισμού. «Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ γι’ αυτό παιδί, αν ποτέ μας χρειαστεί» τόνισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Πηγή: espressonews.gr