Ενα συγκινητικό στιγμιότυπο από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε ένα ακόμη κρίσιμο χειρουργείο στο κεφάλι, μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία στέκεται δίπλα του σαν βράχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζεται ο γνωστός παρουσιαστής δίπλα στον γιατρό του, ο οποίος χαμογελά αισιόδοξος. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, την οποία έκαναν ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος, τοποθετήθηκε στο μέτωπό του δικό του κόκαλο από το κρανίο. Ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί δεν χρησιμοποίησαν ξένο μόσχευμα αλλά του ασθενούς ήταν για να αποφύγουν μολύνσεις, όπως συνέβη παλιότερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, οι επόμενες 15 ημέρες μετά τη χθεσινή επέμβαση θα είναι κρίσιμες και το καλοκαίρι θα ακολουθήσει ακόμη ένα χειρουργείο.

Φύλακας άγγελος

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στέκεται «φύλακας άγγελος» η πολυαγαπημένη του σύζυγος, η οποία περιμένει καρτερικά την ημέρα που θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι τους.
«Δεν σταματώ να πιστεύω στον Θεό και να είμαι αισιόδοξη» λέει κάθε φορά που τη ρωτούν για τον γολγοθά που περνά.

Ηταν ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, όταν ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του. Ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος -τότε- Αγγελίδης να «καρφωθεί» στο όχημα.

Από τότε έως σήμερα η υγεία του δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Το σοβαρό τροχαίο που είχε τον άφησε σχεδόν «φυτό», όπως αναφέρεται στην αγωγή του κατά των υπευθύνων.
Ωστόσο, ο δρόμος για τον παρουσιαστή είναι μακρύς και ανηφορικός καθώς, εκτός από την επόμενη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί στα μάτια του σε λίγους μήνες, χρειάζονται λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και εκτεταμένες φυσικοθεραπείες.

Πηγή: espressonews.gr