«Είχαμε τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη σχέση, ανεστραμμένη τη φροντίζαμε και ουσιαστικά είχαμε πάρει εμείς το ρόλο του γονιού»

Λίγες ώρες μετά το χαμό της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Χριστιάνας η κόρη και ο γιος της μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Χριστιάνα απέκτησε τα παιδιά της από το γάμο της με τον πολιτικό, Δημήτρη Σταμάτη με τον οποίο χώρισαν μετά από χρόνια.

«Για εμάς ήταν η μαμά μας, τη ξέρουμε πολύ διαφορετικά από ότι τη ξέρει ο υπόλοιπος κόσμος. Είχαμε τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη σχέση, ανεστραμμένη τη φροντίζαμε και ουσιαστικά είχαμε πάρει εμείς το ρόλο του γονιού και χθες έκλεισε αυτός ο κύκλος. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι προφανώς και πάρα πολύ βαθιά λυπημένοι αλλά νιώθουμε και μία ευγνωμοσύνη που μπορέσαμε και τη φροντίσαμε και έχουμε μέσα μας μια ηρεμία. Όταν η μητέρα μας ασθένησε ήμασταν μικροί, η αδελφή μου 22 και εγώ 25 στα 26. Η ασθένεια αυτή είναι δύσκολη τόσο για τον ασθενή όσο και για τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται κατανόηση και να υπάρχει ενσυναίσθηση, σεβασμός στις επιθυμίες του ανθρώπου που αρρώστησε…», δήλωσε στην εκπομπή ο γιος της.

Με την κόρη της να προσθέτει: «Ευχαριστούμε πραγματικά πάρα πολύ, εγώ ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θεράποντες ιατρούς της μητέρας μας και σε όλους τους στενούς, οικογενειακούς φίλους που στάθηκαν στο πλάι μας και μας στήριξαν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr