Η Δέσποινα Ολυμπίου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στο μουσικό show «J2US» και αποκάλυψε την αποβολή της στον 1,5 μήνα της εγκυμοσύνης της, την ώρα που είχε βγει στην σκηνή. Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει στην δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο και να αναφέρει τους λόγους που την έχουν κάνει να θυμώσει.

«Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση» δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Στη συνέχεια δήλωσε για τον Γιώργο Γιαννόπουλο: «Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα».

Πηγή: espressonews.gr