Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Ελένη». Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

evridiki valavani14063

«Η θάλασσα είναι για μένα αυτό που με ορίζει. Αυτή η περίοδος στη ζωή μου είναι η πιο ήρεμη, η πιο δημιουργική και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω έτσι όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Έχω βοηθηθεί στο να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο όταν ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω, να επικεντρώνομαι σε εμένα, σε τι με κάνει εμένα χαρούμενη. Προσπαθώ να εξελίσσομαι, να είμαι πιο ώριμη και το τι θες στη ζωή σου στην παρούσα φάση. Εγώ θέλω ηρεμία!

evridiki valavani14062

Όλα αυτά τα χρόνια και μετά το 2017 που έγινα αναγνωρίσιμη και είπα “μεγάλωσες. Θες άλλα πράγματα στη ζωή σου”. Γυρνούσα στο σπίτι με όλα αυτά που μπορεί να άκουγα και να γραφόντουσαν και ήθελα να κλειστώ στο σπίτι μου, να κλείσω στα παντζούρια, να κάτσω στο σκοτάδι και να αρχίσω να κλαίω» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

evridiki valavani14061

Στο τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια: «Μου χτυπάει σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι λεπτό ζήτημα η εγκυμοσύνη για μια γυναίκα. Είναι αδιάκριτο το να ρωτάς πότε θα κάνεις παιδιά. Είναι ένα θέμα που εμένα με στρεσάρει πολύ και το δουλεύω. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση, έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου.

evridiki valavani1406

Σε βγάζει από το άγχος αλλά από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό τον τρόπο. Θέλω να δημιουργήσω μία όμορφη οικογένεια όπως τη δική μου. Το παράλογο είναι ότι κανείς από το περιβάλλον μου δεν μου έχει ασκήσει την πίεση αυτή. Οι εξωγενείς παράγοντες, όμως, το κάνουν σε καθημερινή βάση».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr