Άνοιξε η «αυλαία» της δίκης του πρώην συνεργάτη των Πυξ Λαξ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δεύτερη υπόθεση για την οποία κατηγορείται και αφορά παρενοχλήσεις τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μια εκ των τεσσάρων καταγγελλουσών, η οποία στην αρχή της κατάθεσής της έκανε αναφορά σε ακόμα οκτώ ανήλικα κορίτσια, τα οποία -κατά την ίδια – παρενοχλήθηκαν κατά τη χρονική περίοδο 2007-2013 από τον κατηγορούμενο μουσικό. Αυτός ο ισχυρισμός δημιούργησε ένταση στη δικαστική αίθουσα, με το δικαστήριο να προχωρά σε ολιγόλεπτη διακοπή. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος χούφτωνε εκείνη και άλλα ανήλικα, όπως οι κόρες του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, μέσα στη θάλασσα.

pakistanos kakopoiisi

Μάλιστα, τις κινήσεις του κατηγορουμένου είχε αντιληφθεί κι ένα αγόρι, το οποίο είχε εκφράσει τον εκνευρισμό του. «Ντρεπόμουν πολύ γι’ αυτό και δεν το μοιράστηκα αμέσως με την οικογένειά μου» είπε στο δικαστήριο το κορίτσι και συμπλήρωσε: «Δεν το είπα στον πατέρα μου, με τον οποίο δεν έχω καν σχέσεις τώρα, γιατί δεν ήθελα. Αν του έλεγα για τις φίλες μου, θα ρωτούσε για εμένα και θα έπρεπε να πω ψέματα» είπε η μάρτυρας, υπογραμμίζοντας ότι έχει μεγαλώσει σε μικρή κοινωνία.

Όπως είπε η μάρτυρας, εκείνη είχε ανοιχτά τα πόδια και ο κατηγορούμενος βουτούσε για να περάσει από κάτω. «Το συγκεκριμένο περιστατικό εμείς δεν το θεωρούσαμε αρκετά βαρύ, γιατί αναρωτιόμασταν αν ήταν αυτό που καταλάβαμε. Ήταν πολύ άβολο, αναρωτιόμασταν αν έγινε μόνο σε μένα. Μέρες αργότερα ακολούθησαν τα χουφτώματα» κατέθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν αυτά τα περιστατικά τα είχε αναφέρει στις κόρες του κατηγορουμένου με τις οποίες έκαναν παρέα στο κάμπινγκ, η μάρτυρας απάντησε αρνητικά. «Στις κόρες του δεν είχαμε πει τίποτα. Συνήθως ήμασταν μια παρέα μαζί και έρχονταν με τον μπαμπά τους. Προσωπικά δεν ένιωθα καλά να το πω γιατί είχε κολλήσει στο μυαλό μου ότι κάνει το ίδιο στις κόρες του».

Η κατάθεση της κοπέλας διεκόπη αρκετές φορές από κλάματα και αντεγκλήσεις. Περιγράφοντας όσα έκανε σε βάρος της ο 70χρονος μουσικός, είπε στο δικαστήριο πως τα περισσότερα γίνονταν μέσα στη θάλασσα.

viasmos

«Περίμενα να με βουτήξει στη θάλασσα. Με το που σηκωνόταν, την ώρα που με έπιασε, τα χέρια του ήταν ανάμεσα στον ποπό και τον γλουτό μου. Τα δάχτυλά του μπήκαν μέσα από το μαγιό μου και άρχισε να τα ανοιγοκλείνει, και φώναξε τα άλλα κορίτσια για να παίξουμε κοκορομαχίες. Και όση ώρα μιλούσε, συνέχιζε την κίνηση με τα δάχτυλά του. Μετά με πέταξε στη θάλασσα» ανέφερε.

Υπεράσπιση: Ούτε η (…) ούτε η (…) ούτε κάποιο άλλο κορίτσι κατάλαβαν ότι σας πείραξε;

Μάρτυρας: Οχι. Η (…) με ρώτησε αργότερα αν το έκανε αυτό γιατί το έκανε αργότερα και στην ίδια. Τελικά το είπα στις φίλες μου και σε καινούργια παιδιά που γνωρίσαμε και κάναμε παρέα για να τις προειδοποιήσουμε και να τον αποφεύγουν.

viasmos paidi foto 708

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ρώτησε τη μάρτυρα γιατί πήγε να δει ταινία με τις κόρες του στη σκηνή του μουσικού, εφόσον τον απέφευγε. «Ηθελα να δω την ταινία. Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας μού έπιανε το στήθος. Ηταν πιάσιμο και ζούπηγμα. Μου έπιανε τη ρώγα. Δεν έφυγα για να μην παραδεχτώ ότι μου συμβαίνει».

Πηγή: espressonews.gr