«Με κάποιους εφιάλτες, μία μικρή ταχυκαρδία, πνίγομαι και νομίζω ότι πεθαίνω. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό»

Η Σοφία Μουτίδου περνάει δύσκολες στιγμές και ζει με κρίσεις πανικού το τελευταίο διάστημα όπως εξομολογήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube.

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Οι πανικοί μου ξεκίνησαν. Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλονίστηκα. Πρώτα από όλα γιατί την ήξερα, γιατί είχε την ίδια με τη μαμά μου και γιατί έμοιαζε σε εμένα. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή να τον πυροδοτήσουν.

Διαβάστε επίσης: Η Σοφία Μουτίδου «λύγισε» για το χαμό της Γεννηματά – «Α ρε Φώφη σε σκεφτόμουν…»

Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, μία μικρή – ευτυχώς – ταχυκαρδία, πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι. Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr