Τον εφιάλτη του κορονοϊού έζησε ένας ιερέας, ο οποίος ζει στις Βρυξέλλες. Συγκλονίζει περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο. Ο πατήρ Ζαχαρίας μίλησε στο “Star” περιγράφοντας τα συμπτώματα.

«Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή. Για πέντε ημέρες ήμουν μπρούμυτα με αναπνευστήρα. Είναι ένα βήμα πριν σε έχουν σε καταστολή για να μπορέσεις να συνέλθεις. Ο πνεύμονας είχε αδρανήσει. Δεν είχα οξυγόνο, είχα αρχίσει πλέον την αιμόπτυση», υπογραμμίζει.

«Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα γιατί αρχίζεις να σκέφτεσαι τον θάνατο. Είναι ο χάρος και λες τώρα ήρθε; Έρχεται; Θα έρθει; Είναι η σειρά μου; Είναι δίπλα; Βλέπουμε τον διπλανό μας να φεύγει…», πρόσθεσε.

Ο πατήρ Ζαχαρίας πάλεψε για 12 ημέρες με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο. Έμαθε ότι είναι θετικός μόλις έφτασε στον τόπο καταγωγής του την Κρήτη. «Ερχόταν ο νοσοκόμος και μας έπιανε το χέρι που ήμασταν μπρούμυτα και μας έδινε κουράγιο. Δεν ξεχώριζαν κανέναν. Ήμουν εγώ που ήμουν ιερέας, ένας παππούς ήταν δίπλα μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και δεν διέφερε η αγάπη τους σε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: patrastimes.gr