Με μια ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα προσωπικό συμβάν και τα λόγια της, πραγματικά, ραγίζουν καρδιές.

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ενα βράδυ ψιλαφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκιδιο.. Δεν μπορω να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε.. Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη..Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες.. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτε να κλαίμε.. Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδενωμα μαστού..Ανακούφιση..

Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλα γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα..Να μη με χρειάζονται άλλο.. Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστου κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο..Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια..Μέχρι να ακούσω το «Ολα καλά» η καρδιά μου πάει να σπάσει…

Ναταλί Κάκκαβα

“Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας.. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία..Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν..Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Πηγή: patrastimes.gr